Łazienka ok.12m2 w starej kamienicy Gdynia Oksywie

Przestrzeń kąpielowa powstała w wyniku połączenia dwóch pomieszczeń ,ciasnej łazienki z kuchnią. Całkowicie została zmieniona funkcja pomieszczeń. Mimo trudności w przerobieniu instalacji hydraulicznej udało się uzyskać prawie niemożliwe spadki, unikając tym samym brodzików i niepotrzebnych różnic poziomów. W całej łazience wykonano matę grzewczą, również w kabinie.
Płytki drewnopodobne kontrastują z płytkami imitującymi naturalny beton. Wszystkie użyte okładziny to włoskie , rektyfikowane gresy, barwione w masie zakupione i dostarczone dzięki Allecasa.pl

Armatura i ceramika łazienkowa została dobrana tak, aby nie przytłoczyć przestrzeni a sprawić by wnętrze mimo ciemnych barw było „lekkie”.
Meble wykonano z drewnopodobnej płyty laminowanej oraz lakierowanych frontów na wysoki połysk. Zabudowa meblowa zasłoniła piec gazowy oraz piony i instalacje,których nie mogliśmy zabudować płytą kartonowo-gipsową ze względu na konieczność stałego dostępu.
Całość inwestycji zaprojektowana,wykonanie mebli , dobór armatury , oświetlenia, usługa remontowa,nadzór budowlany wykonana przez firmę Cube Biuro Projektowe